torstai 13. helmikuuta 2014

LINKKAA BLOGISI!!!

  Linkkaa
  Blogisi

20.2.2014 asti aikaa

-Eli linkatkaa siis blogejanne tänne tai ei ole pakko olla oma blogi joten voitte myös jotain teidän mielestänne hyviä blogeja kertoa(kirjoittakaa perään lukija..jos ei ole oma bloginne kyseessä)

-Ei ole väliä minkä tyylinen blogi on kyseessä..(en siis hae tyyliin ainoastaan vauva blogeja) vaan ihan kaikki käy. Jos tahdot voit kirjoittaa vähän esittelyä siihen blogiosoitteesi perään..mutta ei ole pakollista

-Teen postauksen jossa kerron hiukan 3-5 kiinnostavimmasta blogista

-nyt siis ahkerasti niitä blogeja laittamaan tähän postaukseen, että saa uuttakin lukemista ja ehkä itsekin voitte poimia sitten uuseja blogeja lukulistallenne..katson kaikki blogit!

15 kommenttia :

  1. http://by-mmaria.blogspot.fi/

    Lukion ekalla opiskeleva tyttö kirjoittaa niin päivän asuista kuin matkoista ja ruokaresepteistäkin. Mukaan mahtuu myös kaikkea muuta. Kaikki tämä tietysti isojen ja hyvälaatuisten kuvien kera! :)

    VastaaPoista
  2. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. http://uncovered-martina.blogspot.fi/

    :-)

    VastaaPoista
  4. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/
    Omalaatuisen nuoren äidin nettipäiväkirja.

    VastaaPoista
  5. http://dreamoffi.blogspot.fi/
    24-vuotiaan naisen lifestyleblogi, jossa höpöttelen milloin mitäkin 8)

    VastaaPoista
  6. www.mielikuvailua.blogspot.fi
    19-vuotiaan helsinkiläistytön valokuvausblogi:)

    VastaaPoista
  7. http://niinamariia.blogspot.fi/

    18-vuotiaan tytön lifestyleblogi :)

    VastaaPoista
  8. http://masqueradeisall.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. http://haaveenamasuasukki.blogspot.com

    21-vuotias salolainen naisen alku kirjoittelee haaveestaan saada se ensimmäinen lapsi tänne maanpäälle. Takana yksi keskenmeno.

    VastaaPoista
  10. http://xohelmi.blogspot.fi/

    18-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jonka pääpaino kohdistuu muotiin, kauneudenhoitoon & arjen pieniin luksushetkiin. Oon myös lähiaikoina alkanut tekemään videoita blogiini & mulla on myös youtube-kanava. Pyrin kirjoittelemaan vähintään pari kertaa viikossa, ja olen kirjoitellut jo vähän yli vuoden. Vaaleanpunaista tyttöhömppää, videoita, asukuvia ja tuotearvosteluja - siltä näyttää mun blogi pääpiirteittäin. Mukana kulkee lumenvalkoinen pikkukoirani & ihana kihlattuni, jota myös silloin tällöin nähdään videoilla/postauksissa. :)

    VastaaPoista
  11. http://meanwhileintre.blogspot.fi/

    20-vuotias Tampereella asustava graafinen suunnittelija kirjoittelee muotipainotteista lifestyleblogia :--)

    VastaaPoista
  12. http://matkamunkengissa.blogspot.fi/

    21-vuotias lappeenrantalaistunut lähihoitajaopiskelija kirjoittelee lifestyleblogia, joka pitää sisällään paljon kuvia, herkuttelua, ystäviä ja rentoilua :)

    VastaaPoista
  13. http://eminada.blogspot.fi

    -> kahden 18-vuotiaiden tyttöjen lifestyle blogi! Kirjoittelemma aihepostauksia, mielipide, päiviemme höpöttelyä ja kaikenlaisia tapahtumia :)

    VastaaPoista
  14. http://santrasusanna.blogspot.fi/

    19-vuotias tyttönen, joka odottaa esikoisen syntymää, LA 4.6. Kokkikoulun keskeytettyä opettelen itsekseni uusia asioita kyökin puolella joita päivittelen myös blogini puolella. (toivottavasti pääsen jatkamaan joskus kouluni loppuun!!)

    Intohimona on tällä hetkellä ruoan lisäksi äitiysvaatteet, lastenvaatteet ja sisustaminen. Tervetuloa seuraamaan blogiani :)

    VastaaPoista